Generelle Spørsmål

Hva kan jeg forvente ved konsultasjonen min?

Typiske konsultasjoner varer 60 til 90 minutter og vil inkludere kirurgen vår sin inspeksjon av behandlingsområdet, en diskusjon om målene dine og forventninger, en presentasjon av før/etter bilder, en detaljert beskrivelse av prosedyren, råd om forberedelse og bedring, og selvfølgelig, kostnader.

Hvordan forbereder jeg meg for plastisk kirurgi?

  1. Slutt å røyke. Nikotin forstyrrer kroppens naturlige helbredelsesprosess og reduserer blodsirkulasjon. Du må slutte å røyke I minst to-fire uker før operasjonen din.
  2. Drastisk redusere eller eliminere alkohol. Alkoholforbruk har en negativ effekt på immunsystemet og øker samtidig risikoen for infeksjon.
  3. Informer legen om eventuelle medisiner. Det er veldig viktig å fullt avsløre eventuelle medisiner eller eventuelle pre-eksisterende medisinske tilstander.
  4. Oppretthold en sunn diett og et sunt søvnmønster. En godt balansert lavnatriumdiett er anbefalt for å sikre at kroppen din får alle de nødvendige næringsstoffene og for å bedre postoperativ helbredelse. Begynn også å drikke masse vann noen uker før operasjonsdatoen.

Hva er riskoene forbundet med kosmetisk kirurgi?

For det meste av kosmetisk kirurgi er medisinske risikoer minimale, og i nesten alle tilfeller korrigerbare. Noen mer alvorlige komplikasjoner er blødning, nerveskader og reaksjon på bedøvelse.

Hvordan er bedringsperioden for kosmetisk kirurgi?

Det er en variasjon av bedringsscenarioer avhengig av omfanget av prosedyren(e). Mindre rutineoperasjoner, som delvis fettsuging kan ta mindre enn en uke, mens større operasjoner som en bryst/mage-kombinasjon kan ta flere uker før du kan fortsette med normale aktiviteter.

Vil jeg bli gitt delvis eller fullstendig bedøvelse?

Dette er avhengig av hvilken type operasjon som er involvert. For mindre innvaderende prosedyrer, som leppe- eller ørekorreksjon, vil vi bruke delvis bedøvelse. For noe mer komplisert som brystforstørring eller mageplastikk, vil vi gi narkose. Dette emnet vil bli dekket i detalj under din første konsultasjon med kirurgen.

Spørsmål om Prosedyrer Spørsmål
Ansiktsløft

Vil en ansiktsløftning gjenopprette min ungdommelighet?

Det vil definitivt hjelpe. En ansiktsløftning vil jevne ut rynker og gjenopprette det myke vevet på nakke, kinn og kjeve. Det andre tegnet på synlig aldring, tap av ansiktsvolum, kan bli rettet med en rekke injiserbare fyllestoff.

Vil en ansiktsløftning vare livet ut?

Pasienter burde planlegge en fornyelse av ansiktsløftning eller «oppfriskning» etter 6-8 år. Den beste måten å forlenge den tiden på er å følge en sunn livsstil og fremfor alt, unngå røyking og tungt alkoholinntak.

I hvilken alder bør jeg vurdere å ta en ansiktsløftning?

Pasienter som tar ansiktsløftning er vanligvis i midten av 40-årene til sent i 50-årene. Kirurger er motvillige til å operere på yngre pasienter, men foretrekker isteden å bruke fyllestoff for å gjenopprette tone og volum.

 

Øyelokkplastikk

Er jeg en god kandidat for øyelokkplastikk?

For en øvre øyelokkplastikk ser vi på tyngden på det øvre øyelokket og/eller redusering av sidesyn på grunn av overflødig hud. For lavere øyelokkplastikk er hovedproblemer uønskede poser eller hevelse langs de nedre øyelokkene.

Er det noen risikoer ved øyelokkplastikk?

Mens det er de normale risikoene assosiert med enhver operasjon, som infeksjon, reaksjon på bedøvelse, osv. er den vanligste årsaken til bekymring etter en øyelokksoperasjon post-operativ blodning. Pasientens blodtrykk og nåværende medisiner er mulige faktorer. Pasienter anbefales å ikke bruke smertestillende eller andre typer blodtynnende medisiner.

Hvor mye hevelse og arrdannelse vil være igjen etter en øyelokkplastikk?

Hevelse og blåmerker vil skje etter øyelokkplastikk, men kan bli minimert ved å påføre isposer periodisk på de berørte områdene. Stingene fjernes 4-6 dager etter operasjonen, og pasienter kan gjenoppta normale offentlige aktiviteter ca. to uker etter operasjonen.

Brystforstørrelse

Vil jeg være i stand til å amme hvis jeg har bryst implantasjon?

Med få unntak, finner ikke de fleste pasientene noen problemer med å amme etter å ha tatt brystforstørrelse.

Hva er helse risikoer relatert til silikon gel implantater?

Silikonbrystimplantater er det mest studerte medisinske utstyret gjennom tidene. Gjentatte studier har vist at det er svært trygt, som er en grunn til, blant klinikker over hele verden, at de er mest populære.

Hvor lenge vil implantatene mine vare?

Selv om dette varierer fra pasient til pasient, er den typiske levealderen for et brystimplantat er ca. 10 år. Etter den tid, i samråd med legen, vil implantatene dine bli undersøkt undersøkt for å vurdere deflasjon, grad av innkapsling og allmenntilstand.

Vil jeg miste følelsen i brystvortene, for hvor lenge, og når vil det komme tilbake?

Ja, det kan være en reduksjon av følelse i brystvortene rett etter operasjonen, derimot kan du forvente at den vil returnere innen ca. 10-12 måneder.

Når kan jeg forvente en full, smertefri bedring?

Pasienter rapporterer vanligvis at de er uten ubehag innen 3 dager etter operasjonen. Våre veiledende retningslinjer anbefaler en dag eller to før du gjenopptar kontorarbeid, 2 uker inntil anstrengende aktivitet.
Brystløft

Kan jeg få et brystløft uten et implantat?

Ja, du kan få et brystløft uten et implantat. De to prosedyrene har forskjellige mål. Brystimplantat legger til volum, mens et brystløft hever brystets kontur og forynger utseendet.

Hvordan vet jeg om jeg trenger et brystløft?

Generelt sett, hvis brystvorten er under brystets fold så ville du sannsynligvis hatt estetisk nytte av et brystløft.
Brystreduksjon

Som en ammende mor, kan jeg ha en brystreduksjon eller bør jeg vente?

Du burde vente et par måneder for å la bryststørrelsen stabilisere seg. Etter det kan du gå videre med reduksjonen.
Mageplastikk (Bukplastikk)

Hvor lenge etter fødsel bør jeg vente før jeg tar en mageplastikk?

Mageplastikk er en traumatisk hendelse for magemusklene og overflatevevet. Vi foreslår at du venter 6 måneder etter din siste fødsel før du planlegger en magereduksjon.

Vil en mageplastikk fjerne strekkmerkene mine?

Ja, en mageplastikk vil gi deg en flat mage og eliminere strekkmerker på magen.

Hvordan er en minimageplastikk forskjellig fra en full mageplastikk?

Selv om fremgangsmåten er lignende, fokuserer en minimageplastikk på den nedre delen av magen innebærer fjerning av en mindre mengde hud fra dette området. Det er hensiktsmessig for pasienter som krever bare mindre utflating og toning. En full mageplastikk involverer det meste av huden fra navlen til rett over kjønnshårsområdet, strammer magemusklene til ribbeina, og strekker huden vertikalt hele veien.
Fettsuging (Liposkulptur)

Hva er bedringstiden for fettsuging?

Vår typiske fettsugingpasient bruker ca. 6 til 7 dager for å bedre seg fra operasjonen. Smerter forsvinner etter en dag eller to, med mest hevelse borte etter noen få måneder.

Er det en minimum alder for fettsuging?

I vår klinikk aksepterer vi ikke fettsugingpasienter under 18. Våre yngre pasienter ønsker ofte å bruke fettsuging som en metode for vekttap. Fettsuging er bedre utnyttet som en korrektiv prosedyre ment å fjerne områder av fett som er ute av proporsjon til normal kroppsfasong.