Retningslinjer for personvern

Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapsler på din enhet som beskrevet i vår informasjonskapsel politikk med mindre du har deaktivert dem. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst, men deler av vårt område vil ikke fungere riktig uten dem. Og ved å bruke våre tjenester samtykker du i bruk av data som vi samler i samsvar med disse retningslinjene for personvern.

Vi er forpliktet til å beskytte ditt privatliv. Vi samler minimum mengden av informasjon om deg som er i samsvar med å gi deg tilfredsstillende service. Denne retningslinjen angir type prosesser som kan føre til dataene som samles inn om deg. Din bruk av dette nettstedet gir oss rett til å samle inn denne informasjonen.

Informasjon samlet

Vi kan samle enhver eller all informasjon som du gir oss, avhengig av type transaksjon du inngår, inkludert navn, adresse, telefonnummer, faksnummer og e-postadresse, sammen med data om ditt bruk av nettstedet. Annen informasjon som kan være nødvendig fra tid til annen for å behandle en anmodning kan også bli samlet som angitt på nettsiden.

Bruk av informasjon

Vi bruker denne informasjonen først og fremst til å behandle oppgaven som du besøkte nettstedet for. Alle rimelige forholdsregler blir brukt for å hindre uautorisert tilgang til denne informasjonen. Denne beskyttelsen kan kreve at du gir andre former for identitet dersom du ønsker å få informasjon om dine kontoopplysninger.

Informasjonskapsler

Nettleseren din har et innebygd anlegg for lagring av små filer – «informasjonskapsler» – som inneholder informasjon som gjør det mulig for et nettsted å gjenkjenne kontoen din. Hjemmesiden vår utnytter dette anlegget for å forbedre din opplevelse. Du har muligheten til å beskytte maskinen mot å akseptere informasjonskapsler, men hvis du gjør det, kan enkelte funksjoner på nettstedet bli svekket.

Utlevering av opplysninger

Vi skal ikke avsløre noen personlig informasjon innhentet om deg fra dette nettstedet til tredjeparter unntatt når vi trenger å gjøre det. Vi kan bruke informasjonen til å holde kontakten med deg og informere deg om utviklingen knyttet til vår virksomhet. Du vil få mulighet til å fjerne deg selv fra en adresseliste eller lignende enhet. Hvis på noe tidspunkt i fremtiden vi ønsker å avsløre opplysninger samlet inn på denne nettsiden til en tredjepart, vil det bare være med din viten og samtykke.

Vi kan fra tid til annen gi informasjon av generell art til tredjeparter – for eksempel antall individer som besøker vår nettside eller fullfører et registreringsskjema, men vi vil ikke bruke informasjon som kan identifisere disse personene.

Endringer i denne retningslinjen

Eventuelle endringer i våre retningslinjer for personvern vil bli plassert her, og vil avløse denne versjonen av vår politikk. Vi vil ta rimelige skritt for å trekke oppmerksomheten mot eventuelle endringer i vår politikk. Men for å være på den sikre siden, foreslår vi at du leser dette dokumentet hver gang du bruker nettstedet for å sikre at det fortsatt oppfyller med din godkjenning.

Kontakte oss

Hvis du har spørsmål om ditt personvern, eller hvis du ønsker å vite hva slags informasjon vi har samlet om deg, kan du kontakte oss. Du kan også korrigere eventuelle fakta feil i denne informasjonen eller kreve oss å fjerne informasjonen din fra enhver liste fra under vår kontroll.