Fettsuging er en kosmetisk kirugisk prosedyre som er populær blant pasienter som vil fjerne områder med fett og jevne ut ujevnt kroppskonturer. Fettsuging fjerner fett avleiringer ved å sette inn en hulrør inn i fettsugings-området og suger av fett vev.

Ved Riga Kosmetisk Kirurgi bruker vi den tradisjonale våte teknikken, som innvolverer tillegget av 200 til 300 cc av saltvann løsning, pluss noen tilsetningsstoffer av adrenalin og lidokain. Operasjonen starter ved å sette inn en blanding for å oppnå en sikker fasthet innenfor vev målet. Lidokainen bedøver nervene, i mens adrenalinet får blodårene til å trekke seg sammen, som minsker blodtap. Tilsetningen av adrenalinet har den ekstra fordelen av å forhindre lidokainet til å ikke gå inn i blodet, før det er nødvendig.

Som dette er en blind prosedyre, må kirurgen være avhengig av å palpere området sammtidig som å passere hulrøret igjennom vevet, for å dømme effektivitet og fremgang. For dypere lag av fett, blir et hulrør med større diameter brukt. For raffinert forming, vil kirurgen bruke hulrør mindre i diameter som tillater fjerning av fett i mer vanskelige områder. Instrumentstreker som er på tvers av justeringen av vevene og ved mer enn et inngangs-punkt er viktig for naturlig seende resultater.

Hva kan forventes etter kirurgien?

Siden fettsuging er en av de minst invasive plastikk kirurgi prosedyrer, kan pasienter forvente rask leging med mest av opphevning og blåmerker avtagende etter rundt én uke; Resten av opphevningen sprer seg etter noen uker senere.

fettsuging