Brystløft er en prosedyre for å rette problemene av bryst heng, deflasjon, og volum reduksjon. Den mest vanlige grunnene disse problemene oppstår er aldring, graviditet, eller vekttap. Et bestående faktor blant alle grunnene er tap av kollagen, som degraderer bryst vev elastitet.

Typiske pasienter er eldre kvinner rundt 35-60 som ofte kombinerer bryst forstørrelse med deres bryst løft som en måte for å maksimere kropps konturforyngelsen.

Brystløft Prosedyren

Prosedyren innvolverer enten delvis eller omkrets innsnitt av bryst vever som regel med at brystvortene blir replasert for å skape et riktig estetisk resultat. Et standar brystløft bruker bare pasientens eget bryst vev og innvolverer ingen fett forflyttninger. Den kirurgiske vanskligheten kommer frem med valget av innsnitt som kirurgen må velge fler faktorer sånn som areola posisjon, hud elastitet og om en implantat må bli benyttes.

De mest populære variantene er:

1). Circumareolært Brystløft: Også kalt donut bryst oppløft, det innvolverer et innsnitt rundt brystvorten og er ofte brukt for å rette mild bryst ptose.

2). Circumvertikalt Brystløft: Dette er også kalt for Lollipop Brystløft. Det er en modifikasjon av circumareolaren i hvilken innsnitt er laget både rundt areolaen og vertikalt nedover.

3). Wise-Pattern Brystløft: Wise-Pattern Brystløftet er for å rette de mer alvorlige brystheng. Det innvolverer innsnitt som er gjort rundt areolaen, en vertikal linje, samtidig som også en horisontal brett.

Leging Etter Brystløft

Legeprosessen av brystløft begynner med fjerning av suturer noen få dager etter kirurgi. Pasienter vil bli krevet til å ha på et kompresjon plagg for rundt 2-3 uker etter kirurgi. Full leging vil kanskje trenge litt over 2 måneder.

brystløft